Informatie

Boeken over discipline en grenzen voor kinderen

Boeken over discipline en grenzen voor kinderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1. Hoe u moet spreken zodat uw kinderen naar u luisteren
Elaine Mazlish
Stop met vechten met hun kinderen! Moeders, vaders en professionele opvoeders hebben van deze auteurs een onbetwistbaar succes gemaakt om één reden: hun technieken werken.

Ze bieden robuuste, vriendelijke en vooral effectieve methoden. Het zijn innovatieve middelen om veelvoorkomende problemen op te lossen, zoals: luisteren naar en begrijpen van de zorgen van kinderen; familiesamenwerking aanmoedigen ... zonder iemand te belasten; respecteer de gevoelens van jong en oud ...

2. Grenzen aan kinderen
Cornelia Nitsch, Cornelia Von Schelling
Bent u een van die ouders die, uit angst om te autoritair te zijn, weerstand biedt aan het opleggen van grenzen aan uw kinderen?

Of wil je consistent zijn met je kinderen als het gaat om de regels, maar weet je niet hoe je het moet doen? Kinderen hebben genegenheid nodig, maar ook duidelijke grenzen om zich veilig en beschermd te voelen, zich goed te oriënteren, steun te vinden, eenheid met familie te ervaren, vertrouwen, moed en autonomie te hebben om volwassen te worden.

3. Vrijheid en grenzen, liefde en respect
Rebecca Wild
Als Rebeca Wild in haar vorige boeken het belang benadrukte om kinderen de mogelijkheid te bieden om zich vrijelijk over te geven aan hun eigen ontwikkelingsprocessen en om de gepaste activiteiten hiervoor uit te voeren in een voorbereide, actieve, vrije en niet-directieve omgeving, in dit werk benadrukt de auteur de noodzaak om deze vrijheid aan te vullen met bruikbare en logische grenzen.

4. Blije kinderen
Alice Banderas
Tot niet veel jaren geleden was de kinderpsychologie gebaseerd op de behandeling van psychische stoornissen gericht op de meest negatieve aspecten, gebreken en pathologieën. Tegenwoordig weten we dat het net zo of effectiever is om de positieve eigenschappen van kinderen, hun deugden en hun sterke punten te versterken.
In haar nieuwe werk maakt Alicia Banderas gebruik van haar ervaring om ouders en alle betrokkenen bij het onderwijs te helpen en te onderwijzen om de opwindende taak op zich te nemen om kinderen te helpen zichzelf te versterken zodat ze kunnen vechten voor hun eigen geluk. Happy Children presenteert talrijke praktische cases die door de auteur zijn behandeld, en reflecteert op de meest innovatieve theorieën van de opkomende positieve psychologie; dit alles geschreven in een duidelijke, directe en eenvoudige taal.

U kunt meer artikelen lezen die vergelijkbaar zijn met Boeken over discipline en grenzen voor kinderen, in de categorie Limits - Discipline ter plaatse.


Video: 4 handige tips over opvoeden van de kinder- en jeugdpsycholoog (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Tegid

  Gefeliciteerd, geweldige boodschap

 2. Nilrajas

  Ik denk dat hij het mis heeft. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 3. Feodras

  Iets is te lastig ... En naar mijn mening is het ontworpen voor een blogger dan voor een webmaster

 4. Groran

  Mijn excuses, maar ik denk dat je het mis hebt. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.Schrijf een bericht