Informatie

De ontwikkeling van uw kind van 3 maanden: week 4

De ontwikkeling van uw kind van 3 maanden: week 4


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een nieuw talent om om te rollen

Als je baby op haar buik wordt gelegd, tilt ze haar hoofd en schouders hoog op en gebruikt ze haar armen als ondersteuning. Deze mini push-up helpt haar spieren te versterken en geeft haar een beter zicht op wat er aan de hand is. Ze kan je (en zichzelf!) Zelfs verbazen door van haar rug naar voren te rollen, of vice versa.

Je kunt deze vaardigheid aanmoedigen door te spelen: beweeg een speeltje naast de kant waar ze gewoonlijk naartoe rolt voor het geval ze genoeg interesse heeft om het opnieuw te proberen. Juich haar inspanningen toe en glimlach. Ze heeft misschien uw geruststelling nodig, aangezien haar nieuwe vaardigheid beangstigend kan zijn.

Selectiever worden over mensen

Inmiddels kan uw baby op uw aanwezigheid, uw stem en zelfs uw gezichtsuitdrukkingen reageren door met haar armen te trappen en te zwaaien. Je baby, die tot nu toe waarschijnlijk naar iedereen glimlachte die ze ontmoette, begint ook kieskeurig te worden over het gezelschap dat ze heeft.

In grote groepen of met onbekende mensen heeft uw baby misschien tijd nodig om zich op zijn gemak te voelen. Houd rekening met de overgangstijd met vreemden of laat haar achter bij een oppas.

Maar als ze veilig in je armen ligt, is ze waarschijnlijk geïnteresseerd in interactie met andere mensen - vooral luidruchtige, luidruchtige kinderen omdat ze actiever zijn, leuker voor een baby en fysiek minder indrukwekkend.

Onthoud dat uw baby een individu is

Alle baby's zijn uniek en behalen mijlpalen in hun eigen tempo. Ontwikkelingsrichtlijnen laten eenvoudig zien wat uw baby in potentie kan bereiken - zo niet nu, dan binnenkort. Als uw baby te vroeg is geboren, houd er dan rekening mee dat vroeg geboren kinderen meestal wat meer tijd nodig hebben om hun mijlpalen te halen. Als u vragen heeft over de ontwikkeling van uw baby, neem dan contact op met uw zorgverlener.


Bekijk de video: 4 weken zwanger? Bekijk symptomen, informatie over de echo en je kindje en je lichaam. (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Elwald

  De vraag is interessant, ik zal ook deelnemen aan discussie. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen. Ik ben er zeker van.

 2. Lauriano

  Ja werkelijk. Dus het gebeurt.

 3. Takus

  Parding, dat ik nu niet in discussie kan deelnemen - het is erg bezet. Maar ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik denk aan deze vraag.

 4. Fallon

  Je hebt geen gelijk. Ik bied aan om het te bespreken. Schrijf me in PM, we praten.

 5. Ximen

  Het is u bekend, zei ze in ...Schrijf een bericht